Vores metode

Hvordan vores forfattere vurderer og anmelder brokers

At BrokerCheck, forstår vi vigtigheden af ​​at finde det rigtige brokeralder til dine behov. Vores mission er at gøre processen med at vælge en broker så ligetil og informativ som muligt. Vi gør dette ved at levere objektive anmeldelser og sammenligninger baseret på vores egne live-tests, hvilket sikrer, at vores brugere modtager upartisk og pålidelig information. Vores forfattere er eksperter i hvad de gør, og indholdet på vores hjemmeside beviser det.

Evalueringsproces

 • Objektivitet: Vores evalueringer er fuldstændig uafhængige af enhver økonomisk kompensation fra brokeraldre, hvilket sikrer, at vores anmeldelser og sammenligninger er upartiske.
 • Brugerfokuseret: Vi prioriterer de vigtigste kriterier for vores brugere, såsom lave gebyrer, stram regulering og brugervenlige handelsplatforme.
 • Løbende forbedringer: Vi opdaterer løbende vores anbefalinger og forfiner vores evalueringsproces for at sikre, at vores brugere har adgang til den mest aktuelle information.
 • Datadrevet: Vi undersøger grundigt de vigtigste aspekter af hver brokeralder.

Hovedområder for evaluering

 • Gebyrer og omkostninger: Vi indsamler oplysninger om gebyrer direkte fra brokers' hjemmesider og tjek alle gebyrer, der gælder for hver aktivklasse. Vi afdækker skjulte omkostninger og beregner gebyrerne for at købe en position, holde den i en uge og sælge den.
 • Sikkerhed og regulering: Vi undersøger den juridiske baggrund for brokers, kontrollere, om de overvåges af en betroet regulator, og om de tilbyder investorbeskyttelse. Ind- og udbetalingsmuligheder: Vi kontrollerer omkostningerne, metoderne og den tid, det tager at indbetale og hæve penge fra broker.
 • Handelsplatforme: Vi tester hver handelsplatform med fokus på den overordnede brugeroplevelse samt specifikke funktioner såsom ordreplacering, autentificeringsmuligheder og tilpasning.
 • Kontoåbningsproces: Vi vurderer, hvor let det er at åbne en konto, hvilke typer konti der er tilgængelige, og om et minimumsindskud er påkrævet.
 • Produkttilbud: Vi vurderer antallet af markeder, de giver adgang til, og de produkter, de tilbyder.
 • Kundeservice: Vi tester personligt hver kundeservicekanal og prøver alle tilgængelige kanaler på forskellige tidspunkter.
 • Uddannelse og ressourcer: Vi evaluerer kvaliteten og strukturen af ​​det uddannelsesmæssige indhold, der tilbydes af broker.

For at sikre nøjagtigheden af ​​vores oplysninger åbner vi anonymt rigtige konti på hver brokeralder og indbetal rigtige penge for at teste deres tjenester på disse nøgleområder. Vores mål er at hjælpe dig med at finde det bureau, der passer bedst til dine behov og gøre dig i stand til at træffe en beslutning med informeret viden.

Find de vigtigste oplysninger hurtigt og nemt

Med vores brugervenlige grænseflade kan du hurtigt sammenligne hvilke broker er det rigtige for dig. Brugeranmeldelser og omfattende information sikrer, at du træffer den rigtige beslutning uden at gennemgå snesevis af brokers.

Brug filtrene til at finde perfekt pasform

Brug forskellige filtre såsom handelsplatform, betalingsmuligheder, kontotyper, handelsfunktioner, sted, placering, Broker Indtast, regulering eller juster blot minimumsindbetalingen. Du vil nemt kunne træffe en informeret beslutning.

Find det bedste broker med trader vurderinger

Du behøver ikke stole på os for at finde det bedste broker for dig. Bare tjek andre kollegas bedømmelser traders.

Find det bedste broker med trader vurderinger

Du behøver ikke stole på os for at finde det bedste broker for dig. Bare tjek andre kollegas bedømmelser traders.

Find det bedste broker med trader vurderinger

Du behøver ikke stole på os for at finde det bedste broker for dig. Bare tjek andre kollegas bedømmelser traders.

Få gratis handelssignaler
Gå aldrig glip af en mulighed igen

Få gratis handelssignaler

filtre

Vi sorterer efter højeste vurdering som standard. Hvis du vil se andre brokers enten vælge dem i rullemenuen eller indsnævre din søgning med flere filtre.
- skyder
0100
Hvad leder du efter?
Brokers
Regulering
perron
Depositum / Tilbagetrækning
Kontotype
Kontorplacering
Broker Funktionalitet