en English

Imprint

Oplysninger leveret i henhold til Sec. 5 tysk telemedia lov (TMG):

Florian Fendt
TRADE-REX eK
Am Röhrig, 2
63762 Großostheim

Kontakt:

Telefon: + 49 (0) 6026 9993599
E-mail: info @brokercheck. Co

Tilmeld adgang:

Indgang i Handelsregisteret.
Registreringsret: Aschaffenburg
Registreringsnummer: 5803

Moms:

Moms id nummer iht. 27 en tysk merværdiafgift:
DE313847290

Ansvarlig for indhold acc. til sek. 55, para. 2 tyske Federal Broadcasting Agreement (RstV):

Florian, Fendt
Er Ried 7
63762 Großostheim
Tyskland

Konfliktløsning

Europa-Kommissionen udgør en platform for online tvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Venligst find vores email i Impressum / Juridisk meddelelse.

Vi deltager ikke i online tvistbilæggelser på forbruger voldgiftsbureauer.

Ansvar for indholdet

Som tjenesteudbydere er vi ansvarlige for eget indhold af disse hjemmesider i henhold til §§. 7, afsnit 1 German Telemedia Act (TMG). Imidlertid er det ifølge Sec. 8 til 10 German Telemedia Act (TMG), er tjenesteudbydere ikke forpligtet til permanent at overvåge indleverede eller lagrede oplysninger eller at søge efter bevismateriale, der angiver ulovlige aktiviteter.

Juridiske forpligtelser til at fjerne oplysninger eller blokere brugen af ​​oplysninger forbliver ubestridte. I dette tilfælde er ansvar kun muligt på tidspunktet for viden om en specifik lovovertrædelse. Ulovligt indhold fjernes straks, når vi får kendskab til dem.

Ansvar for Links

Vores tilbud omfatter links til eksterne tredjeparts hjemmesider. Vi har ingen indflydelse på indholdet af disse hjemmesider, derfor kan vi ikke garantere for indholdet. Udbydere eller administratorer af tilknyttede websteder er altid ansvarlige for deres eget indhold.

De tilknyttede hjemmesider var blevet kontrolleret for mulige krænkelser af loven på tidspunktet for oprettelsen af ​​linket. Ulovligt indhold blev ikke påvist på tidspunktet for sammenkoblingen. En permanent overvågning af indholdet af tilknyttede websteder kan ikke pålægges uden rimelige tegn på, at loven er overtrådt. Ulovlige links fjernes straks, når vi får kendskab til dem.

Copyright

Indhold og kompileringer, der udbydes på disse websites af udbyderne, er underlagt tyske ophavsretlige love. Reproduktion, redigering, distribution samt brugen af ​​enhver art uden for ophavsretslovgivningen kræver skriftlig tilladelse fra forfatteren eller ophavsmanden. Overførsler og kopier af disse websteder er kun tilladt til privat brug.
Den kommercielle brug af vores indhold uden tilladelse fra ophavsmanden er forbudt.

Ophavsretlige love for tredjeparter overholdes, så længe indholdet på disse hjemmesider ikke stammer fra udbyderen. Bidrag fra tredjeparter på dette websted er angivet som sådan. Men hvis du bemærker nogen overtrædelse af loven om ophavsret, bedes du informere os. Sådant indhold fjernes straks.

Hvad vil du handle?

Vi har valgt de bedste mæglere, afhængigt af hvad du vil handle mest.

Sidste opdatering: november 2021