AcademyFind min Broker

Oplysninger leveret i henhold til Sec. 5 tysk telemedia lov (TMG):

Florian Fendt
TRADE-REX eK
Am Röhrig, 2
63762 Großostheim

Kontakt:

Telefon: + 49 (0) 6026 9993599
E-mail: [e-mail beskyttet]

Tilmeld adgang:

Indgang i Handelsregisteret.
Registreringsret: Aschaffenburg
Registreringsnummer: 5803

Moms:

moms-id-nummer i henhold til pkt. 27 en tysk momslov:
DE313847290

Ansvarlig for indhold acc. til sek. 55, para. 2 tyske Federal Broadcasting Agreement (RstV):

Florian, Fendt
Er Ried 7
63762 Großostheim
Tyskland

Konfliktløsning

Europa-Kommissionen udgør en platform for online tvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Venligst find vores email i Impressum / Juridisk meddelelse.

Vi deltager ikke i online tvistbilæggelser på forbruger voldgiftsbureauer.

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbydere er vi ansvarlige for eget indhold på disse websteder i henhold til Sec. 7, stk. 1 Tysk telemedielov (TMG). Men ifølge Sec. 8 til 10 German Telemedia Act (TMG), er tjenesteudbydere ikke forpligtet til permanent at overvåge indsendte eller lagrede oplysninger eller til at søge efter beviser, der indikerer ulovlige aktiviteter.

Lovlige forpligtelser til at fjerne oplysninger eller blokere for brugen af ​​oplysninger forbliver uimodsagt. I dette tilfælde er ansvar kun muligt på tidspunktet for viden om en konkret lovovertrædelse. Ulovligt indhold fjernes straks på det tidspunkt, vi får kendskab til det.

Ansvar for Links

Vores tilbud inkluderer links til eksterne tredjeparters websteder. Vi har ingen indflydelse på indholdet af disse websteder, derfor kan vi ikke garantere for dette indhold. Udbydere eller administratorer af linkede websteder er altid ansvarlige for deres eget indhold.

De linkede hjemmesider var blevet tjekket for mulige lovovertrædelser på tidspunktet for oprettelsen af ​​linket. Ulovligt indhold blev ikke opdaget på tidspunktet for linkningen. En permanent overvågning af indholdet af linkede hjemmesider kan ikke pålægges uden rimelige indikationer på, at der er sket en lovovertrædelse. Ulovlige links fjernes straks på det tidspunkt, vi får kendskab til dem.

Copyright

Indhold og kompilationer offentliggjort på disse websteder af udbyderne er underlagt tyske love om ophavsret. Reproduktion, redigering, distribution samt brug af enhver art uden for loven om ophavsret kræver en skriftlig tilladelse fra forfatteren eller ophavsmanden. Downloads og kopier af disse websteder er kun tilladt til privat brug.
Kommerciel brug af vores indhold uden tilladelse fra ophavsmanden er forbudt.

Tredjeparts ophavsretslovgivning respekteres, så længe indholdet på disse websteder ikke stammer fra udbyderen. Bidrag fra tredjeparter på denne side er angivet som sådan. Men hvis du bemærker nogen overtrædelser af loven om ophavsret, bedes du informere os. Sådant indhold vil straks blive fjernet.

filtre

Vi sorterer efter højeste vurdering som standard. Hvis du vil se andre brokers enten vælge dem i rullemenuen eller indsnævre din søgning med flere filtre.
- skyder
0100
Hvad leder du efter?
Brokers
Regulering
perron
Depositum / Tilbagetrækning
Kontotype
Kontorplacering
Broker Funktionalitet