Vores hovedteam og forfattere

Find ud af, hvem der står bag succesen med BrokerCheck

At BrokerCheck, har vi et team af erfarne og vidende forfattere, der er dedikerede til at levere objektive og objektive anmeldelser og sammenligninger af forskellige brokers. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi skriver, kan du tjekke vores metode ud.

Vores forfattere er eksperter inden for deres felt og har indgående kendskab til brokeralder industri. De udfører omfattende forskning og live-test for at sikre, at vores brugere modtager nøjagtige og opdaterede oplysninger. Uanset om du er nybegynder eller øvet trader, vores forfattere stræber efter at gøre processen med at vælge en broker så enkel og informativ som muligt.

 • Florian Fendt

  Som en ambitiøs investor og trader, Florian grundlagde BrokerCheck efter at have læst økonomi på universitetet. Han deler ud af sin viden og passion for de finansielle markeder.
 • Chris Krapf

  Chris er vores SEO-ekspert og genkender, hvad vores hjemmesidebesøgende er interesserede i, så vi kan skrive meget relevant indhold dagligt.
 • Andy Ziegler

  Andy er ikke kun vores marketingekspert, han er også vores hjerne, når det kommer til meget tekniske emner såsom kryptovalutaer eller handelsstrategier.
 • Axel Bauer

  Hvis vi sammenligner brokers med vores filtre er det takket være Axel, som administrerer vores data, server og hjemmesider uden nogen hændelse indtil videre.

Få gratis handelssignaler
Gå aldrig glip af en mulighed igen

Få gratis handelssignaler

filtre

Vi sorterer efter højeste vurdering som standard. Hvis du vil se andre brokers enten vælge dem i rullemenuen eller indsnævre din søgning med flere filtre.
- skyder
0100
Hvad leder du efter?
Brokers
Regulering
perron
Depositum / Tilbagetrækning
Kontotype
Kontorplacering
Broker Funktionalitet