en English

Sådan bruges Chande Kroll Stop korrekt

Indholdsfortegnelse

Brug af Chande Kroll Stop er en fantastisk måde at komme ind og ud af din trades. Stoppen er meget alsidig og kan bruges til trade en lang eller kort linje, eller for at tage et efterfølgende stop eller lysekroneudgang.

17diGek

 

Lang stoplinje

Brug af Chande Kroll Stop er en god måde at registrere retningen på markedet. Indikatoren er designet til at hjælpe traders spot trendændringer og beslutte, hvornår de skal gå ind eller ud af en trade. Indikatoren bruger en matematisk formel til at beregne den gennemsnitlige retning af prisen over en vis periode. Når trenden ændres, udskriver indikatoren en signallinje.

Chande Kroll Stop-indikatoren kommer i to versioner. Den ene er en lang stoplinje og den anden er en kort stoplinje. For langstoplinjen bruger indikatoren en aritmetisk middelformel til at beregne afstanden fra prisen til højeste høj og laveste lav. Denne afstand ganges med to eller tre afhængigt af længden af ​​stoplinjen.

Den førnævnte korte stoplinje bruger en lignende formel til at beregne afstanden fra prisen til en lav lav og høj høj. Indikatoren bruger en referenceperiode på ti søjler til at beregne ATR. ATR er en aritmetisk middelformel, som måler markedsstøj i forhold til trenden. Indikatoren har også en funktion kaldet et efterfølgende stop.

Den førnævnte Chande Kroll Stop-indikator er et nyttigt værktøj til at bruge sammen med andre tekniske indikatorer til at bestemme, hvornår man skal gå ind eller ud af en trade. Det er også nyttigt til at styre stop på aktiemarkedet. Indikatoren kan anvendes på ethvert handelsaktiv. Den bruges bedst af erfarne traders.

Chande Kroll Stop er et fantastisk værktøj at bruge til dagshandelsstrategier. I forbindelse med andre tekniske indikatorer kan det hjælpe med at opdage tendenser og vendinger. Indikatoren bruges mest i valutapar. Indikatoren fungerer også godt med Price Action-mønstre. Det kan også bruges til at åbne nye stillinger. Det er vigtigt at forstå, at Chande Kroll Stop-indikatoren ikke er egnet til skalpering. Det anbefales heller ikke til begyndere. Det kræver brug af et donchian-anker.

Chande Kroll Stop er ikke den bedste indikator for begyndere. Men hvis du har lidt erfaring, vil denne indikator hjælpe dig med at bestemme tendensen og retningen af ​​prisen.

Gennemsnitligt sandt interval over P søjler

Brug af Chande Kroll Stop kan hjælpe dig med at styre dine stop på aktiemarkedet. Det er et værktøj, der primært bruges til at hjælpe med at spotte trenden, hvilket er nyttigt, når du forsøger at trade kort sigt. Derudover kan den bruges til at fremhæve nye trends.

Chande Kroll Stop består af to linjer, den ene er grøn og den anden er rød. Den grønne linje er for lange positioner, og den røde er for korte positioner. Den grønne linje viser dig, hvor du skal stoppe. Du kan også bruge linjen til at måle prisbevægelser for at afgøre, om det er et trend- eller sidelæns marked.

Chande Kroll Stop bruger en kombination af en matematisk formel og volatilitetsdata til at bestemme det gennemsnitlige sande interval for din valgte sikkerhed. Formlen er enkel og bruger aritmetisk middelværdi til at beregne rækkevidden af ​​dine sidste 10 søjler. Dette er den samme formel, som bruges af diagramprogrammet TradingView. Du kan kortlægge en bred vifte af aktiver på TradingView gratis. Du kan også bruge platformen til at opsætte advarsler for prisændringer.

Chande Kroll Stop er et fantastisk værktøj til professionelle tradekr. Det kan også bruges af nybegyndere, men anbefales ikke. Det fungerer ikke godt i skalpering. EN trader burde trade i retning af markedstendensen. Dette er også et godt tidspunkt at bruge en efterfølgende stopfunktion.

Chande Kroll Stop er bedst til at hjælpe med at spotte en trend, men det kan bruges til mange andre formål. For eksempel kan Chande Kroll Stop bruges til at stoppe eller administrere korte eller lange positioner på aktiemarkedet. Den kan også bruges sammen med andre værktøjer til at identificere trenden og identificere det tilsvarende signal til at afslutte. For eksempel kan du bruge et stopkøb, når der opdages en pause i det øvre bånd. På samme måde kan du bruge et stopsalg, når et udbrud af det nederste bånd ses. Brug af Chande Kroll Stop sammen med andre værktøjer vil hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger og undgå for tidlige udgange.

Efterstillede stop

Brug af Chande Kroll Stop-indikatoren kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din handel. Det er en trendfølgeindikator, der kan bruges til at registrere trendændringer og finde ideelle ind- og udgangspunkter. Derudover hjælper denne indikator dig med at styre dit overskud og beskytte dem mod tab.

Chande Kroll Stop er et meget populært handelsværktøj. Denne indikator kan hjælpe dig med at identificere trendændringer og bestemme de bedste ind- og udgangspunkter for lange og korte transaktioner. Det kan også bruges til at identificere potentielle tendensbias.

Denne indikator har en lang stoplinje (blå) og en kort stoplinje (rød). Den lange linje angiver stop for lange positioner, mens den korte linje indikerer stop for korte positioner. Når prisen krydser over den lange linje, traders bør åbne lange positioner; når den krydser under den korte linje, traders bør lukke korte positioner.

Chande Kroll Stop-indikatorserien bruger volatilitet og ATR (Average True Range) til at bestemme beskyttende stop. Det inkluderer også en efterfølgende stopfunktion. Det betyder, at du ikke skal nulstille dit stop manuelt. Det er også meget fleksibelt. Denne funktion giver dig mulighed for at bestemme stop loss-niveauet for at beskytte dit overskud.

Chande Kroll Stop-indikatoren beregner det gennemsnitlige sande interval for de sidste n søjler. Den trækker derefter 3 x ATR-multipler fra den højeste høj for at bestemme det foreløbige stop. Derefter beregner formlen det forlængede stop. Den bruger ti uger til ugentlige diagrammer og er som standard ti dage for daglige diagrammer.

Chande Kroll Stop-indikatoren har eksisteret i flere år og har haft indflydelse på handelspraksis. Denne indikator er meget nyttig og pålidelig. Det kan hjælpe traders identificerer trendændringer, identificerer potentiel trendbias og låser overskud. Det kan også bruges til at administrere stop på aktiemarkedet.

Indikatoren er meget fleksibel og kan bruges på ethvert instrument. Den bruger gennemsnitlig sand rækkevidde, volatilitet og periodehøj til at bestemme beskyttende stop. Den bruger også en efterfølgende stop-funktion til at hjælpe dig med at bestemme stop-loss-niveauet for at beskytte din fortjeneste.

Lysekroneudgang

Brug af Chande Kroll Stop-indikatoren kan hjælpe dig med at styre dine stop på aktiemarkedet. Det er en indikator, der bruger ATR, eller Average True Range, til at bestemme instrumentets volatilitet. Denne indikator blev opfundet af Tushar Chande og Stanley Kroll. I "Det nye tekniske Trader,” foreslog de brugen af ​​denne indikator til at identificere trendændringer.

Denne indikator minder meget om Chandelier Stop. Forskellen er, at Chandelier Stop kun kommer med stop- og reverse-signaler, mens Chande Kroll Stop kommer med købs- og salgssignaler.

Det første trin er at bestemme tidsrammen for diagrammet og det finansielle instrument. Derefter skal du udarbejde et diagram. Sørg for, at du kender linjens position på dit diagram. Dette er nøglen til at bruge Chande Kroll Stop-indikatoren korrekt.

Chande Kroll Stop-indikatoren bruger instrumentets volatilitet til at beregne det sande interval for prisdiagrammet. Disse oplysninger hjælper med at identificere stop og beskyttelsesstop. Det hjælper også med at identificere en ny trendændring. Når prisen på instrumentet krydser indikatorlinjen, genereres et købs- eller salgssignal. Denne indikator hjælper med at beskytte dig mod tab på ustabile punkter på markedet.

Chandelier Exit er en anden indikator, der er baseret på volatilitet. Det bruges til at indstille et efterfølgende stoptab for en handelsposition. Denne indikator trækker et multiplum af ATR fra den højeste høje og laveste. Multiplikatoren for denne indikator er en standard på tre. Multiplikatoren bør øges, hvis du ønsker mere volatilitet.

For at bruge Chande Kroll Stop, skal du have en efterfølgende stopfunktion. Når prisen krydser den røde linje, bør du sælge. Dette er det mest sandsynlige punkt i en trendændring. Hvis du ikke har denne funktion, kan du indstille et stop under de sidste "n" bjælker.

Du kan også opsætte advarsler for at give dig besked om prisændringer. For at gøre dette skal du tilmelde dig en gratis prøveperiode på TradingView. Dette er en kraftfuld og brugervenlig platform, der lader dig kortlægge ethvert aktiv ved hjælp af alle indikatorer. Du kan tilføje op til 3 indikatorer gratis.

Mark Garcia
Mark Garcia

Om forfatteren af ​​dette indlæg: Marco har været en trader i mange år og nyder at blogge om brokers og forex handel.

Kan du lide dette indlæg?

0.0
Bedømmelse 0 ud af 5
0 ud af 5 stjerner (0 stemmer)
Fantastike0%
Meget godt0%
Gennemsnit0%
Dårlig0%
Frygtelig0%

hvad vil du trade?

Vi har udvalgt toppen brokers, alt efter hvad du vil trade for det meste.

Sidste opdatering: januar 2023