Hvad er Dogecoin? Er det nyttigt?

0.0 ud af 5 stjerner (0 stemmer)
dogecoin vs bitcoin

Denne artikel og dens indhold er sponsoreret. 

Hvad er Dogecoin?

Dogecoin er en cryptocurrency der blev oprettet i 2013 og begyndte at blive brugt i december samme år. Det var oprindeligt tænkt som en joke-valuta på internettet, men blev meget populært. I januar 2014 var den den mest tippede valuta og den femte mest-traded valuta efter volumen. Det blev først brugt af Jackson Palmer, et medlem af Adobe Systems, og Billy Markus, som på det tidspunkt var softwareingeniør hos IBM. Symbolet på Dogecoin er Shiba Inu-hunden fra Doge Internet-meme. Den er baseret på den Bitcoin konsensus-baserede blockchain, og den bruges på samme måde. Dogecoin-pungen er tilgængelig gratis på Android, Blackberry og iOS.

Bruges Dogecoin?

Mens nogle kryptovalutaer er mere brugte end andre, betyder det ikke, at de er mere værdifulde. De er alle værdifulde på forskellige måder. Jo mere en valuta bruges, jo mere værdifuld er den. Det er let at se, hvorfor Bitcoin værdsættes så højt. På trods af at det har nogle problemer med sin teknologi, er det blevet brugt i virksomheder og hjem rundt om i verden. Dette skyldes, at de accepteres af virksomheder. Selvom dette er en god ting, skaber det en ubalance. Dogecoin og mange andre valutaer accepteres ikke af virksomheder, men de kan bruges til mikrotransaktioner og andre ting. Det er vigtigt at huske, at værdien af ​​mønter oftere bestemmes af, hvor godt en mønt fungerer, snarere end antallet af virksomheder, der accepterer den. (I hvert fald i det lange løb.)

Dogecoin vs Bitcoin

Dogecoin er den klare underdog vs den velkendte og mere accepterede Bitcoin. Der er websteder og butikker, hvor du kan betale med Dogecoin, men virkeligheden er, at det er en ret mindre populær Crypto Mønt. Mange mennesker bruger Bitcoin til at betale for alt fra dagligvarer, online shopping, handel eller endda gambling.

Forfatter: Florian Fendt
En ambitiøs investor og trader, Florian grundlagde BrokerCheck efter at have læst økonomi på universitetet. Siden 2017 deler han sin viden og passion for de finansielle markeder BrokerCheck.
Læs mere af Florian Fendt
Florian-Fendt-Forfatter

Efterlad en kommentar

Top 3 Brokers

Sidst opdateret: 20. juli 2024

markets.com-logo-nyt

Markets.com

4.6 ud af 5 stjerner (9 stemmer)
81.3 % af detailhandlen CFD konti taber penge

Vantage

4.6 ud af 5 stjerner (10 stemmer)
80 % af detailhandlen CFD konti taber penge

Exness

4.5 ud af 5 stjerner (19 stemmer)

⭐ Hvad synes du om denne artikel?

Fandt du dette indlæg nyttigt? Kommenter eller bedøm, hvis du har noget at sige om denne artikel.

Få gratis handelssignaler
Gå aldrig glip af en mulighed igen

Få gratis handelssignaler

Vores favoritter på ét blik

Vi har udvalgt toppen brokers, som du kan stole på.
InvestXTB
4.4 ud af 5 stjerner (11 stemmer)
77 % af detailinvestorkonti taber penge ved handel CFDs med denne udbyder.
TradeExness
4.5 ud af 5 stjerner (19 stemmer)
BitcoinCryptoAvaTrade
4.4 ud af 5 stjerner (10 stemmer)
71 % af detailinvestorkonti taber penge ved handel CFDs med denne udbyder.

filtre

Vi sorterer efter højeste vurdering som standard. Hvis du vil se andre brokers enten vælge dem i rullemenuen eller indsnævre din søgning med flere filtre.
- skyder
0100
Hvad leder du efter?
Brokers
Regulering
perron
Depositum / Tilbagetrækning
Kontotype
Kontorplacering
Broker Funktionalitet