OBRinvest Gennemgang, test og vurdering i 2024

Forfatter: Florian Fendt — Opdateret i juni 2024

OBRinvest

OBRinvest Trader Bedømmelse

2.8 ud af 5 stjerner (5 stemmer)
OBRinvest tilfører derimod CFD & FX handelstjenester for begyndere og professionelle traders ens. Hjemmesiden www.obrinvest.com/eu drives af OBR Investments Limited, et investeringsselskab i Cypern, godkendt og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission med CIF -licensnummer 217/13.
Til OBRinvest
80 % af detailinvestorkonti taber penge ved handel CFDs med denne udbyder.

Opsummering vedr OBRinvest

Opsummerer vores OBRinvest anmeldelse, vi vil anbefale krypto og begyndere traders at se på OBRinvest, på grund af det store antal læringsmaterialer, handelsværktøjer og intuitivt webtrader. Dog nyt traders bør teste OBRinvest.com på en gratis demokonto, før du starter med en live-konto for at vænne sig til platformen. Erfaren traders vil kunne lide tilgængeligheden af ​​MetaTrader 4 som handelsplatform. Vi anbefaler også, at kunder af OBRinvest bør tjekke de tilgængelige handelsværktøjer som Tipranks eller Trading Central og alle dens funktioner.

OBRinvest gennemgå højdepunkter
💰 Minimum indbetaling i USD $250
💰 Trade provision i USD $0
Amount Tilbagebetalingsgebyr  1 gratis hævning om måneden
💰 Tilgængelige handelsinstrumenter 360
Pro & kontra af OBRinvest

Hvad er fordele og ulemper ved OBRinvest?

Hvad vi godt kan lide OBRinvest

I denne OBRinvest gennemgang, ønsker vi at fremhæve disse positive aspekter: OBRinvest tilbyder en ekstraordinær bred vifte af kryptovalutaer, der kan være traded mod EUR/USD/GBP. I alt er mere end 45 cryptocurrency-par tilgængelige, hvilket er meget mere end de fleste FX & CFD brokers tilbud. handelsvare TradeDet vil rs blive glad for at høre OBRinvest giver adgang til en lang række varer/landbrugsprodukter, herunder selv eksotiske varer som hvede, appelsiner, kakao, sojabønner, kaffe, tømmer eller zink og aluminium. Når det kommer til handelsplatformen OBRinvest tilbyder sin proprietære webtrader, som er meget intuitiv og nem at betjene til handel med newbies. Det tilbyder dog stadig nok fleksibilitet og handelsværktøjer til professionelle traders. OBRinvest giver adgang til Tipranks, Trading Central og Market buzz for aktive kunder. Derudover tilbydes klienter adgang til analytikervisninger, fremhævede ideer, økonomisk indsigt, daglig markedsanalyse og et web -tv. Til toppen af ​​tingene er der ingen provision eller indbetalingsgebyrer og gratis hævninger (afhængigt af kontoniveau)

 • +45 kryptovalutaer
 • Crypto -valutaer, der kan handles, vs EUR/USD/GBP
 • Bredt udvalg af varer CFDs
 • Læringsmaterialer og handelsværktøjer

Hvad vi ikke kan lide ved OBRinvest

I vores OBRinvest gennemgang, vil vi fremhæve disse negative aspekter: Spændene for Basic-kontoen kunne sænkes lidt, da de ligger lidt over gennemsnittet. Generelt kan vi ikke lide den trindelte kontostruktur, som blev populær blandt de fleste brokers i de seneste år. Hvis kontoen har været/er inaktiv i mere end en måned, vil der blive opkrævet inaktivitetsgebyrer på 80€ pr. måned.

 • Lidt over gennemsnittet spænd for Basic -niveau
 • Tiered Account Struktur
 • Gebyrer for inaktivitet
Tilgængelige instrumenter på OBRinvest

Tilgængelige handelsinstrumenter på OBRinvest

OBRinvest er en CFD & FX broker der tilbyder flere aktivklasser. De har en række handelsinstrumenter, som kan tilgås fra deres hjemmeside og tilbyder en bred vifte af investeringer for enhver investor med interesse i de finansielle markeder. OBRinvest tilbyder over 360 forskellige handelsinstrumenter

Disse omfatter bl.a.

 • +36 indekser
 • +203 lagre
 • +22 varer
 • +45 kryptoer
 • +55 valutaer
 • +2 ETF'er
Gennemgang af OBRinvest

Betingelser & detaljeret gennemgang af OBRinvest

Siden grundlæggelsen i 2013, OBRinvest har samlet en masse damp og opmærksomhed fra detailhandel og professionelle tradeer ens over hele Europa. Den proprietære handelsplatform af OBRinvest (webtrader) er ikke kun brugervenlig og velegnet til begyndere, men også alsidig nok til endda at behage professionelle tradekr. Hvis du er en handelsbegynder og ønsker at se deres platform i aktion, kan du blot kigge på deres hjemmeside - The webtrader is tilgængelig uden at logge ind. Du vil se alle live priser på de tilgængelige instrumenter af OBRinvest.

Du kan nemt tjekke opslagene på nettettrader eller hvis du ønsker at beregne omkostningerne ved en imaginær/planlagt trade, kan du bruge deres aktivberegner. Du får indsigt i omkostningsstrukturen for OBRinvest. Derudover er omkostnings- og gebyrstrukturen tilpasset individuelt til kontoniveauet. Der er 4 niveauer, og niveauerne afhænger af størrelsen på din konto.

Der er mere end 360 handelsinstrumenter tilgængelig for OBRinvest og flere kryptokurver til krypto -entusiaster. En kæmpestor 45 kryptoer/valutaer. Alle kryptoer kan være traded mod USD/EUR/GBP. OBRinvest hjemmesiden er ny og veldesignet og traders burde finde alle de vigtige oplysninger ganske nemt.

OBRinvest tilbyder en masse yderligere handelsfunktioner som adgang til TradingCentral, Market Buzz, Analytikerudsigter, Fremhævede ideer, Økonomisk indsigt, Daglig markedsanalyse og et web -tv. Derudover OBRinvest tilbyder en masse forskellige læringsmaterialer. 

OBRinvest webinar e -bog

På grund af nye regler fra Financial Conduct Authority (FCA), OBRinvest ikke længere tilbyder CFDs om virtuelle valutaer (kryptovalutaer) for indbyggerne i Storbritannien.

Prisvinder OBRinvest

OBRinvest vandt 2021 BrokerCheck Prisen "bedste krypto Broker Europa". Vi besluttede at præmiere OBRinvest på grund af den enorme mængde tilgængelige kryptoinstrumenter samt deres gunstige handelsbetingelser. For at topse tingene tror vi virkelig på fondens sikkerhed og generelle sikkerhed kl OBRinvest er højere end de fleste "traditionelle" kryptobørser på grund af reguleringen af OBRinvest.

 

OBRinvest BrokerCheck Award

Handelsplatform kl OBRinvest

Software & handelsplatform af OBRinvest

OBRinvest tilbyder to separate handelsplatforme. Traders kan enten vælge den populære MetaTrader 4 eller deres proprietære webtrader. Begge er naturligvis tilgængelige via mobil, tablet og desktop.

Mens mere erfarne traders foretrækker normalt den udbredte MetaTrader 4 (MT4), opfordrer vi til traders (især begyndere) at tage et kig på den proprietære webplatform fra OBRinvest. Du kan endda se nettettrader direkte på hjemmesiden uden at logge ind.

Alle vigtige oplysninger som spredning, gearing, marginkrav eller point/pip-værdien er direkte synlige. Den mindste tradeegnet størrelse ville være 0.01. Især begyndere vil foretrække internettettrader over MT4

Åbn og slet konto på OBRinvest

Din konto på OBRinvest

OBRinvest har en opdelt kontostruktur. Det laveste niveau eller niveau er Grundlæggende efterfulgt af Guld og Platin op til det højeste niveau VIP. Minimumsindbetalingen er € 250 eller et tilsvarende beløb i USD/GBP.

Forskellene og advantages af et højere niveau kan ses i følgende tabel.

Grundlæggende Guld platin Vip
Min. Depositum 250EUR Min. Depositum 25000 € Min. Depositum 100000 € Min. Depositum 250000 €
EUR/USD 3.2 Pips EUR/USD 2.9 Pips EUR/USD 2.3 Pips EUR/USD 1.8 Pips
GBP/USD 3.6 Pips GBP/USD 3.3 Pips GBP/USD 2.7 Pips GBP/USD 2.2 Pips
USD/JPY 3.5 Pips USD/JPY 3.2 Pips USD/JPY 2.6 Pips USD/JPY 2.1 Pips
CRUDE Oil 0,12 $ CRUDE Oil 0,11 $ CRUDE Oil 0,10 $ CRUDE Oil 0,08 $
Market Buzz Market Buzz Market Buzz Market Buzz
Analytikervisninger Analytikervisninger Analytikervisninger Analytikervisninger
Udvalgte ideer Udvalgte ideer Udvalgte ideer Udvalgte ideer
Daglig Markedsanalyse Daglig Markedsanalyse Daglig Markedsanalyse Daglig Markedsanalyse
Web-tv Web-tv Web-tv Web-tv
1 gratis tilbagetrækning 1 gratis hævning om måneden 3 gratis hævning om måneden ingen gebyrer

Hvordan kan jeg åbne en konto hos OBRinvest?

Ved regulering skal hver ny klient gennemgå nogle grundlæggende overensstemmelseskontroller for at sikre, at du forstår risici ved handel og er optaget til handel. Når du åbner en konto, bliver du sandsynligvis bedt om følgende ting, så det er godt at have dem ved hånden: En scannet farvekopi af dit pas eller nationalt id En regning eller kontoudtog fra de sidste seks måneder med din adresse Du skal også besvare et par grundlæggende compliance -spørgsmål for at bekræfte, hvor meget handelsoplevelse du har. Det er derfor bedst at tage mindst 10 minutter at fuldføre kontoåbningsprocessen. Selvom du kan udforske demokontoen med det samme, er det vigtigt at bemærke, at du ikke kan foretage nogen reelle handelstransaktioner, før du har bestået overholdelse, hvilket kan tage op til flere dage afhængigt af din situation.

Sådan lukker du din OBRinvest konto?

Hvis du vil lukke din OBRinvest konto den bedste måde er at hæve alle midler og derefter kontakte deres support via e-mail fra den e-mail, som din konto er registreret med. OBRinvest kan prøve at ringe til dig for at bekræfte din kontolukning.
Til OBRinvest
80 % af detailinvestorkonti taber penge ved handel CFDs med denne udbyder.
Ind- og udbetalinger kl OBRinvest

Indskud og hævninger kl OBRinvest

OBRinvest indbetalinger kan foretages via forskellige betalingsudbydere. Nogle af de mulige indbetalingsmuligheder er:

 • Kreditkort (Visa, MasterCard)
 • Elektroniske betalinger (e-tegnebøger)
 • bankoverførsel

Hvis du har brugt de gratis hævninger (afhængigt af kontoniveau), er der et servicegebyr på € 30 for bankoverførsler og 3.5% for kreditkort.

Fonds sikkerhed: OBRinvest mener, at kontoadskillelse er vigtig for at beskytte individets privatliv, midler og aktiver trader. Derudover adskilles midler fra deres virksomhedsdriftskonti og deponeres i veletablerede internationale banker. OBRinvest søger den højest mulige sikkerhed for sine kunder.

Sikkerhed: OBRinvestbruger den nyeste hardware og software til at beskytte alle datasystemer. Strenge firewallregler og Secure Sockets Layer (SSL) software bruges til at beskytte alle data under transmission. Transaktioner modereres af niveau 1 PCI -overholdelsestjenester for at lagre og administrere alle dine data og formularer sikkert.

Udbetalingen af ​​midler er styret af refusionsudbetalingspolitikken, som er tilgængelig på hjemmesiden.

Til dette formål skal kunden indsende en officiel udbetalingsanmodning på sin konto. Følgende betingelser skal blandt andet være opfyldt:

 1. Det fulde navn (inklusive for- og efternavn) på modtagerkontoen svarer til navnet på handelskontoen.
 2. En fri margin på mindst 100 % er tilgængelig.
 3. Udbetalingsbeløbet er mindre end eller lig med saldoen på kontoen.
 4. Fuldstændige detaljer om indbetalingsmetoden, herunder dokumentation, der kræves for at understøtte udbetalingen i overensstemmelse med den metode, der blev brugt til indbetalingen.
 5. Alle detaljer om tilbagetrækningsmetoden.
Hvordan er servicen kl OBRinvest

Hvordan er servicen kl OBRinvest

OBRinvest kontakte supporttjenesten

At have hurtig og pålidelig adgang til support er afgørende for enhver trader. Derfor kl OBRinvest, Vil du modtage en personlig kontoadministrator, når du har finansieret din konto. Hvis du støder på problemer eller har brug for akut hjælp, kan du kontakte tjeneste of OBRinvest på flere måder.

 • Du kan give dem en ringe at +357 2 526 2740
 • Du kan e-mail dem på [e-mail beskyttet]
 • Du kan bruge Live-chat
Is OBRinvest sikker og reguleret eller en fidus?

Regulering & Sikkerhed på OBRinvest

Mange begyndere spørger sig selv, om OBRinvest er en fidus eller legit virksomhed. I øjeblikket, OBRinvest har en aktiv CySEC-licens og er dermed en EU-reguleret broker.

Dette websted (www.obrinvest.com/eu) drives af OBR Investments Limited, et investeringsselskab i Cypern, der er autoriseret og reguleret af Cyprus Securities and Exchange Commission med CIF -licensnummer 217/13. OBR Investments Limited er placeret på 12 Archiepiskopou Makariou Avenue III, Office No. 201, ZAVOS KRISTELLINA TOWER, 4000, Mesa Geitonia, Limassol, Cypern.

OBR Investments Limited ejer og driver ”OBRinvest”Mærke.

Du kan finde flere oplysninger om licensen på CySECs websted.

Højdepunkter af OBRinvest

At finde det rigtige broker for du er ikke let, men forhåbentlig ved du nu om OBRinvest er det bedste valg for dig. Hvis du stadig er usikker, kan du bruge vores forex broker sammenligning for at få et hurtigt overblik.

 • ✔️ Gratis demokonto til handel begyndere
 • ✔️ gearing op til 1:30 / professionel op til 1:400
 • ✔️ Minimum indskud på 250€
 • ✔️ Kryptovalutaer, der kan handles vs EUR/USD/GBP
trekant sm højre
Is OBRinvest en god broker?
trekant sm højre
Is OBRinvest en fidus broker?
trekant sm højre
Is OBRinvest reguleret og troværdig?
trekant sm højre
Hvad er minimumsindbetalingen på OBRinvest?
trekant sm højre
Hvilken handelsplatform er tilgængelig på OBRinvest?
trekant sm højre
Er OBRinvest tilbyde en gratis demokonto?
Trade at OBRinvest
80 % af detailinvestorkonti taber penge ved handel CFDs med denne udbyder.

Forfatter til artiklen

Florian Fendt
logo linkedin
En ambitiøs investor og trader, Florian grundlagde BrokerCheck efter at have læst økonomi på universitetet. Siden 2017 deler han sin viden og passion for de finansielle markeder BrokerCheck.

At BrokerCheck, er vi stolte af at give vores læsere den mest nøjagtige og objektive information til rådighed. Takket være vores teams mangeårige erfaring i den finansielle sektor og feedback fra vores læsere, har vi skabt en omfattende ressource af pålidelige data. Du kan derfor trygt stole på ekspertisen og stringens i vores forskning på BrokerCheck. 

Hvad er din vurdering af OBRinvest?

Hvis du ved dette broker, skriv venligst en anmeldelse. Du behøver ikke kommentere for at bedømme, men du er velkommen til at kommentere, hvis du har en mening om dette broker.

10 kommentarer

 • Support -OBR

  Hedningskunde,
  La ringraziamo vivamente per il tempo dedicato nel lasciare una positive reviewe su di noi. Siamo davvero felici di sapere che la sua esperienza con OBRInvest sia stata veramente buona. La soddisfazione dei nostri clienti è per noi al primo posto e la sua testimonianza è la prova del nostro duro lavoro. Speriamo di continuare a fornirvi la migliore esperienza di trading online che voi meritate.

 • Per-Ola Viklund

  Jeg blev glædeligt overrasket over OBRinvest, fordi jeg ikke havde hørt om dette firma, før jeg begyndte at handle. For omkring et år siden anbefalede min ven virksomheden OBRinvest. Jeg registrerede mig hos virksomheden, og alt passer mig, hjemmesiden er brugervenlig, navigationen er fantastisk, der er en mobilapplikation, der er en demoversion for begyndere. Jeg har ingen problemer med betalingerne. Jeg anbefaler dem.

 • Support -OBR

  Caro Herman,
  grazie per la tua positive testimonianza, siamo felici di sapere che hai avuto una piacevole esperienza con noi e di averla condivisa su questo piattaforma. La ringraziamo.

 • Herman Amundsen

  Først var det lidt svært, nogle gange tjente jeg lidt, så tabte jeg det. Men jeg var ikke doven til at kigge undervisningsmateriale igennem på broker's hjemmeside og tingene begyndte at blive bedre. Også den broker tilbyder yderligere værktøjer såsom Trading Central, Tip ranks og Cost calculator. Generelt kan jeg tjene lige så meget med OBRinvest som jeg ville få med et anstændigt offline job, hvis ikke mere. Jeg er også glad for deres mobilapplikation – den bremser ikke og er nem at bruge.

 • Support -OBR

  Kære Abel,
  Tak for din fantastiske feedback og fordi du valgte os som din betroede broker!

 • Abel Vink

  Der er mange brokers og da jeg besluttede at begynde at handle, havde jeg et problem: Jeg kunne ikke vælge en broker. Der gik næsten en uge, og jeg åbnede en OBRinvest konto. Lad mig forklare hvorfor. Det er meget vigtigt, at broker er ærlig og lovlig. Det er penge. Jeg forstår, at alle er bange for at miste penge. OBRinvest er reguleret af CySEC. Det betyder, at broker har alt hvad der skal til for at give gode og fair handelsbetingelser. Også med en reguleret broker, er dit indskud forsikret mod svigagtige handlinger. Det vækker tillid.
  Også dette broker har en lille løftestang og motiverer traders til trade bedre og få status som professionel trader og først derefter få en højere gearing. Jeg tror, ​​det er korrekt.

 • Support -OBR

  Hedning Natan,
  Bedst bedømt per aver lasciato una recensione così positive! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedicato per scrivere questa recensione.

 • Natan Clark

  Det er vigtigt, at du føler glæde ved det, du laver. Kun i dette tilfælde vil der være succes.
  Når jeg åbnede en OBRinvest demo -konto, fordi jeg var interesseret. Efter et stykke tid indså jeg, at det giver mig glæde og kan hjælpe mig med at tjene rigtige penge.
  Jeg handler nu på en levende handelskonto.

 • Support -OBR

  Hedningen Carlos,
  Bedst bedømt per aver lasciato una recensione così positive! Siamo semper lieti di aiutare i nostri clienti e apprezziamo molto il tempo che ha dedicato per scrivere questa recensione.

 • Carlos Pinto

  Denne broker er meget velegnet til langsigtet handel. Det er reguleret og sikrer god eksekvering, men det, der gør denne virksomhed speciel, er et rigtig godt valg af finansielle instrumenter. Jeg anbefaler at gå til deres officielle hjemmeside og på siden Trade du vil se Webtrader. Det er en meget god webhandelsplatform. Jeg har ikke set noget mere brugervenligt. Dens layout er gennemtænkt, og du kan se aktiver bekvemt arrangeret i menuen til venstre. Så du kan vurdere, hvor mange aktiver broker tilbud. Jeg sætter især pris på valget af indekser her. Mange af dem så jeg for første gang. Valget af kryptoer er også godt. Hvad angår valget af valutaer, er det ret standard, og det er svært at overraske her.

Fortæl os hvad du tænker!

OBRinvest
Trader Bedømmelse
2.8 ud af 5 stjerner (5 stemmer)
Fantastike40 %
Meget godt0%
Gennemsnit0%
Dårlig20 %
Frygtelig40 %
Til OBRinvest
80 % af detailinvestorkonti taber penge ved handel CFDs med denne udbyder.

Få gratis handelssignaler
Gå aldrig glip af en mulighed igen

Få gratis handelssignaler

filtre

Vi sorterer efter højeste vurdering som standard. Hvis du vil se andre brokers enten vælge dem i rullemenuen eller indsnævre din søgning med flere filtre.
- skyder
0100
Hvad leder du efter?
Brokers
Regulering
perron
Depositum / Tilbagetrækning
Kontotype
Kontorplacering
Broker Funktionalitet